• Op zoek naar een andere uitdaging?

    Met de juiste dosis internationale ervaring in de export regio, taal- en cultuurkennis en bekendheid met de marktstructuren in je branche Vacature overzicht

Vacature: ExportSelect Young Talent

Open Inschrijving gevestigd in Nederland en actief in de Divers heeft een export vacature voor Wereldwijd

Introductie

Een internationale sales /exportmanagement carrière starten? Ben je iemand met veel energie, ambitie en die leergierig is? Maar ook met een grote dosis doorzettingsvermogen!

Vacature bij bedrijf
Open Inschrijving
Aantal medewerkers
100-500
Soort bedrijf
productiebedrijf
Internationaal actief in
Divers
Locatie vacature
Nederland
Salaris indicatie (bpm)
€ 4000-4500
Bonus
0-10%
Auto
nee
Woon/werk opties
mogelijk

Functie eisen:

Aantal jaren ervaring (minimaal)
1 tot 3 jaar
Voor export naar
Wereldwijd
Marktkennis
B2B en B2C MARKT
Opleiding (hbo/wo)
commercieel / business
Taalkennis
Nederlands- Engels
Overige talen
geen
Leidinggevend
nee
Reisfrequentie
25-50%

Volledige vacature omschrijving

Internationaal ondernemen en exporteren begint met het doorgronden van de interne organisatie, exportstrategie, transport voorwaarden en het doorgronden van levering- en betalingsvoorwaarden etc. Je komt stap voor stap meer in contact met buitenlandse klanten of distributeursnetwerken, je bent betrokken bij handelsbeurzen en je wordt een zelfstandig aanspreekpunt voor klanten en ook zelf verantwoordelijk voor exportbudgetten.

Wij zijn continue opzoek naar kandidaten vanaf HBO niveau, die internationaal willen doorgroeien in export of eventueel op termijn naar het buitenland willen. Veelal wereldburgers, die het prettig vinden om in een internationale no-nonsense en pragmatische organisatie te werken.

Young Export Talent m/v

Waar ligt je ambitie?
- de werkwijze van een internationale verkoop en verkooporganisatie.
- verkoop gesprekken in het buitenland, offertes opstellen en afsluiten
- intern samenwerken met alle betrokken afdelingen (zoals marketing, logistiek, finance, productontwikkeling e.d.
- samenwerken met klanten, distributeurs, afspraken maken over assortimenten, verkoopplanning en de marketing ondersteuning etc.
- internationaal relatie onderhoud en business development aanpak.

In een exportmanagement functie ga je ontdekken hoe export werkt, wat het betekent om in een internationale dynamiek ervaring op te doen. Spreek je één of meerdere buitenlandse talen en heb je de ambitie om veelvuldig internationaal te reizen? Dan is dit een opstap naar een exportmanagement carrière, met veel buitenlandse klanten contacten, reizen en het ontdekken van lokale culturen. 

Veel van onze relaties zijn opzoek naar leergierige en dynamische (young) professionals die een internationale of export carrière ambiëren. Toonaangevende Nederlandse producenten of handelsfirma’s in de B2C of B2B, die allemaal over de grens ondernemen. Vaak vanuit “learning by doing”, aangevuld met interne of externe opleiding, taalcursussen, cultuurtraining etc.