• export knowhow on local market level

    Interim management solutions for international business development, takeovers or restructuring. (500+ candidates) FAQ

Testimonials

"Het lidmaatschap van exportconnect geeft je het zelfde als met een opfrissingscursus,drie kwart weet je en voer je uit. En het laatste kwart geeft je nieuwe inzichten en impulsen. Alle leden zijn ervaringsdeskundigen  door de praktijk gepokt en gemazeld ". 
Paul Roukema, Algemeen Directeur - Hilarius BV 


-

"ExportConnect voldoet aan een behoefte om, in een informele sfeer, collegae uit andere markten te ontmoeten. Je leert van elkaar. Ook gastsprekers leveren een toegevoegde waarde. Het zorgt dat je buiten je eigen bedrijf naar ontwikkelingen blijft kijken. Op deze manier blijf je van de laatste technieken op de hoogte en hou je je blikveld breed".
Andries Grul, Manager Export - Royal Talens BV

-


"ExportConnect stelt mij in staat om een aantal keren per jaar een aantal beroepsgenoten te treffen in een informele setting.
De bijeenkomsten bieden daarbij volop ruimte voor ervaringsuitwisseling en discussie.  Het is een van de weinige platformen in Nederland voor senior executives op het gebied van Export & International business, die ik van harte kan aanbevelen"
Rick Boeijen, Director International Business - Xidoor BV


-

“ExportConnect biedt mij een waardevol export netwerkplatform. Het met collega’s en specialisten behandelen van specifieke exportonderwerpen, werkt verdiepend en verbredend voor mijn dagelijks werk.”
Pim janssen , Manager Export - Koninklijke Auping BV

-

"ExportConnect biedt een uitgelezen kans om op non-competitieve wijze te sparren en te netwerken met ervaren exportmanagers, commercieel managers en commercieel directeuren. Omdat we vanuit verschillende sectoren bezig zijn met export is iedereen bereid ervaringen te delen en kom je tot nieuwe inzichten. De bedrijfsbezoeken en kennissessies zorgen daarbij voor een echt “connected network”.
Rick Kroon, Commercial Manager - Anthura BVWie zijn er lid van het ExportConnect bedrijven netwerk?