• Vacatures voor international management

    Ben je op zoek naar een nieuwe internationale uitdaging? Voor kandidaten

Hoe werkt het

ExportConnect Management Search Online is het carrière platform van ExportSelect International.

Het is bedoeld om een makkelijkere connectie te maken tussen bedrijven met een exportvacature en kandidaten met een relvant international CV profiel. Dat kan direct zonder tussenkomst van een wervingsbureau, zoals ExportSelect, maar wel met het gebruik van de "zoek & vind" infrastructuur van een gespecialiseerd wervingsbureau. Zo kun je toch direct in contact komen met de juiste kandidaat. Dat scheelt enorm in de kosten voor een bemiddelingsfee.

Het grote voordeel is dat je dan ook veel meer focus hebt op het juiste profiel van een kandidaat. Werven in de diepte in plaats van in de breedte. Dit laatste is vaak het geval bij reguliere jobsites. De kandidaten reacties zijn dan vaak niet relevant genoeg o.b.v het wervingsprofiel.

Daarom ook leiden we alle directe sollicitaties via het inschrijf- en sollicitatiesysteem van ExportSelect. Dit systeem is zo opgezet dat elke kandidaat die interesse heeft, wel de juiste  ervaring en relevantie moet hebben voor een internationale nieuwe uitdaging. Anders kun je als kandidaat niet reageren op een vacature. 

Voor kandidaten is dit ook veel interessanter, omdat ze door de inschrijving in ons syteem makkelijker gevonden kunnen worden bij nieuwe vacatures.
 
En kom je er niet uit dan kun je altijd direct contact opnemen met ExportSelect.